Jeg ble født Heidi Haga

Hei, og velkommen til min blogg!

Jeg heter Heidi, Heidi Haga faktisk, i mangel av at foreldrene mine ikke var mer kreative består navnet mitt av hele 9 bokstaver. Fordelen med dette var at mitt navn var det eneste som ble uttalt riktig da presten leste opp navnene til komfirmasjonen, det er far stolt av. Jeg ble født 5. august 1995 og jeg går i første vgs i Stavanger. Jeg bor egentlig ikke i Stavanger, jeg bor faktisk på Tananger, men det er ikke noe dere trenger å huske, dere kan heller huske at jeg er fra Sola, samme kommune som Camilla Herrem, Kathrine Sørland og ikke minst Erling Skjalgson. Jeg spiller håndball på Sunde, og jobber på rema. Jeg har mange fine, flotte og snille venner.

Så, jeg har altså laget en blogg. Enda en blogg er vel rettere å si. Men jeg syntes du burde lese den jevnlig. Men hvorfor? Jeg er ikke like pen som Andrea Badendyck, er ikke like morsom som Liiinnie, har ikke stilen til Ulrikke Lund og jeg er ikke kjendis som Tone Damli. Bare for å gjøre det klart liksom. Men jeg håper du vil følge meg videre, for å lese om min litt uvirkelige hverdag etter sommeren. Det har seg slik at jeg flytter til Canada.

Ja, jeg levde et veldig vanlig og kjedelig A4liv, der det skjedde det samme hver dag. Jeg kjedet meg rett og slett gjennom hverdagen. Så jeg bestemte meg for å gå drastisk til verks og dro med meg familien over det farlige og langstrakte havet, og slo meg ned i Calgary. Vi hadde med spader og trær, og vi lagte oss ett hus, et hus som hang fast i et annet hus. Så nå skal jeg bo i en million by, som virker mindre enn Tananger på 7000 innbyggere. Det er helt sant asså. De har til og med ikke kirsten og bentes klær og sko!! xdSånn tilvanlig liker jeg reiser, fint vær, shopping, lesing, sosialisering, drømming og alt det en gjennomsnittelig nordmann liker, men det er ikke så viktig.

Du får ikke svar på spørsmålene dine viss du ikke spør, så bare spørr viss det er noe du lurer på :)
-Heidi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits