Den femte dagen

Jeg har nå vært fem dager i Canada. Føles som to uker, men så fort går desverre ikke tiden. Det har vært fint vær nå i to dager, som har ført med seg at jeg har blitt solbrent. Når skal jeg lære at jeg ikke er en person som ikke trenger solkrem? JEG TRENGER SOLKREM. Så nå må jeg betale for det. Vi bor ute i gokk, med mark og golfbane, som fører til seg masse mygg.. Ja, jeg har 54 myggstikk sist jeg talte, men det er sannsynlighet for at jeg har fått flere. Håper i minste at blodet mitt smakte godt.
Det er dritt vær i dag, så dagen har gått til å gå til butikken, kjøpt druer, banan og rundstykke, og gå hjem igjen. Jeg har også sett på disney chanel da, vil bare formidle at that´s so raven og phil fra framtiden, er såå mye bedre enn shake it up og good luck Charlie. I morgen tidlig reiser vi til Canadas Østeriket, Banff. Håper på noen fine bilder, så snakkes vi vel igjen om en uke eller noe. Ha det flott så lenge :)


Vil bare påpeke hvor trist det er med tragedien i Aurora, Colorado, mine tanker går til familer og pårørende. Jeg håper USA snart får en reform på deres våpenbruk, både i militærsammenheng og privat og jeg vil quote noe en kjendis retweeta på twitter: less guns = less pshycopaths who can get guns = less innocent life lost..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits