Instaweek #1

Dagene går, ikke fort, men ikke sakte heller. Været er grått, og myggstikkene begynner å forsvinne. 

Det er ikke det at jeg unngår å blogge, for jeg har prøvd å blogge asså. Jeg har faktisk prøvd hele 3 ganger. Problemet er at jeg ikke har bilder, og jeg har ikke energi til å ta bilder. På denne uka som har gått har jeg ikke gjort så mye.

Jeg har vært på ikea, prøvd litt senger. Tenker at jeg egentlig hadde gjort en veldig bra jobb som selger på Ikea her borte, jeg er trossalt den eneste som kan utale de svenske navnene. Gullkorn da kanaderdama skulle si mjuk. Døde innvendig

Jeg har også trent. Dette legger jeg med fordi jeg tror du får større muskler av å dele det at du har trent med resten av befolkningne. Svett og god ja. 

Har også solt meg. Er egentlig ikke noe fan av soling. Oppskrytt spør du meg, for jeg blir ikke brun. Født bleik, vil dø bleik. Jeg blir også rød, så nå går jeg rundt som en flekket maur etter jeg flasset. Jeg har også lest bøker da, som er det eneste jeg kan gjøre i sola, men da må jeg ha på solbriller. Dette fører med seg at jeg har nå brilleskille.


Jeg har også tatt bilder av solnedgang, og Calgary by. Dette fordi jeg har en trang til å legge ut bilder på instagram for å fortelle at jeg lever. Men jeg har ikke så mye å ta bilde av, derfor blir det gode gamle sola, som alltid er fotogen. 


Også har jeg selfølgelig tatt bilder av meg selv. Det er en hobby jeg har, som jeg bruker rikelig med tid på. Liker å se min egen utvikling. Ja, jeg har også blitt brilleslange, en kjempe fin brilleslange.

Jeg har også feira lillebrors 14årsdag, gått på kjøpesenter, prøvd mange forskjellige senger. Nå har jeg brukt fire dager på å se OL, det er så kjekt. Jeg har blitt sint på Norge som tapte mot Frankriket og spillte uavgjort mot korea, jeg har blitt stolt av Alexander Kristoff som fikk bronse, og jeg har sett masse boxing og nå ser jeg volleyball. Nå, om en time flytter vi inn i det nye huset. Det blir bra, jeg er lei av hotell! Men imorgen tidlig kjører vi nedover USA. Blir spenenede å kjøre i 70 timer og være i sånn 10 stater.

Håper det er fint med dere alle hjemme!

4 kommentarer

lott

01.08.2012 kl.23:37

wihu!! eg stemme for MERR oppdateringer!!!

Tonje D

02.08.2012 kl.22:03

Åhh du e så kul Heidi kan eg kje ver som deg?<3

eg likar bildene dine, og brillene dine <3

kos deg i usa!

Heidi Haga

03.08.2012 kl.05:59

lott: eg e jo bloggmestaren!!!

Heidi Haga

03.08.2012 kl.05:59

Tonje D: eg likar dine brillar okså! Kos det på kreta <3<3<3 mårubloggeee

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits