Instaweek #2

Aner dere hvor mye energi det tar å blogge? Skal aldri klage på bloggere som ikke blogger hver dag igjen, sverger.
Siden sist har jeg vært i Laguna Beach og sett solnedgangen. Hang selvfølgelig med Lauren Conrad, og selvfølgelig kom Kristin Cavallari og laget drama. Typisk.

Jeg har også vært på shopping. Til fars store fortvilelse blir bagasjerommet bare trangere og trangere. Gjorde noen supre kupp syntes jeg! Sparte bla 200 dollar på en cardigan og fikk Uggs til 50 dollar.

Jeg har også vært på six flags, super varmt, 40 grader! Jeg var på Six Flags i fjor også, men da i San Fransico. Det er så bra karuseller, kongeparken blir morsmelk i forhold. Jeg utfordret sjebnen til det maksimale og tok X2, herregud den var syk. KJEMPE KJEKT.

Jeg har også vært på stranda, og viss dere synte jeg var brun på bildet under vil jeg bare informere om at det bare er lyset.

Vi var også på en resturang der de hadde norsk vann. Yemeeeen, det var godt.

Selfølgelig har jeg også brukt mye tid på hobbyen min. Det med å ta bilder av seg selv er enda viktigere nå som jeg er blogger. Alle er trossalt inntresert i å se bilder av meg i alle forskjellige vinkler.

Åsså har vi vært i Santa Barbra. Var der i fjor også, og det er virkelig en kjempefin by. Bra shopping har de også. I fjor brukte jeg altfor masse penger der. Jeg hadde også sånn kul amerikansk is, der man tar is i en sånn skål, og tar på alt goderi og frukt man vil ha på. SUPERGODT.

Nå er jeg i San Fran, min kjære by. Skamkaldt, men det hadde jeg advart hele familien på forhånd, men jeg var godt kledd og ikke dem. Typisk. Åå SF er så fin by. I morgen blir det Union Square, China town, sjømannskirken og pier 39. Har sett alt før, men ikk alle i familen er like reisevandte som Heidi Haga.
Ha en fin dag, dette var et super bra innlegg heidi, *klapp på skulderen*

4 kommentarer

Silje

13.08.2012 kl.23:34

du e flinke hegga!! fortsett med bloggingen og kos deg masse videre <3

Heidi Haga

14.08.2012 kl.03:32

Silje: haha, takk vennen! Ska det vettuuuuu, må du og kosa deg, nå som du bjunne på skulen om ei uka, mohahah

lotte

14.08.2012 kl.22:35

savne deg faktisk :(

Heidi Haga

15.08.2012 kl.05:33

lotte: og eg savne deg <3

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits