Nå er jeg lei

Å tilbringe en måned i strekk på ett hotellrom med hele familien på fem er ikke til å anbefale. Du blir på en ganske stor måte gal. De er liksom hvorhen du går. Og det å leve i en koffert i to måneder, er hvertfall ikke til å anbefale. Å pakke inn og pakke ut. Alt er bare et rot. Kombinerer man begge de to får man et anfall. Og det eneste som hjelper er musikk. Gjerne litt deppe musikk slik man kan legge en tanke til andre som har det værre enn deg.

Så de tre siste timene har jeg brukt til å late som jeg er i alle musikkvideoene til Taylor Swift, og bladd gjennom weheartit og tumblr mens jeg nå befinner meg i Seinfield. Jaja, noen ganger må man det og. Skulle til å skrive at jeg gledet meg til å komme til Calgary og flytte inn på mitt eget rom, da jeg kom på at jeg flyttelasset ikke komme før neste måned, der senga mi er, og jeg derfor må dele rom me lillebror en stund til. Jippi, elsker livet.

Ahahah, okei, jeg er tragisk. Legger meg nå. Håper dere får nyte deres eget selskap. Jeg er missunnelig. Det var målet med dette innlegget. Hejdå!

4 kommentarer

Katarina

15.08.2012 kl.23:33

Du oppnådd emålet ditt hegga, du fikk oss te å få dårlig samvittighet!! men løyen va du då, det ska du ha!!!! me svane deg snuppii <3

Heidi Haga

16.08.2012 kl.03:06

Katarina: erhm egentlig va målet mitt å innse at dokk e heldige som har et eget rom og ikkje må dela det med 4 andre. Bukker og neier, humoren blir ganske så treg av å kun snakke med seg selv.

eg påfugle dokk og <3

ukdream

18.08.2012 kl.17:45

haha åå heidi, miss ya <3

lotte

19.08.2012 kl.18:09

haha, bebiss!!!!

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits