Instaweek #3

Jeg var i San Fransisco, kaldere enn jeg kan huske. Var koselig, og var kjempe billige toms der. Fant også verdens fineste seilersko. Hadde det ikke vært for at beina mine var hovne hadde jeg så kjøpt dem. Jeg skal tilbake i mai, da er de mine.

Var også i Seattle. Spiste sjømat, som ikke smakte som europisk sjømat. Jenter, når jeg kommer hjem skal vi ha rekebord! På den resturangen fikk vi lov å tegne på bordet. Kjekkeste jeg har gjort. Vi var så leie av hotell etter Seattle, så vi bestemte oss for å kjøre i 15 timer i strekk for å komme oss hjem til Calgary.

Siden det har vi tilbrunget mye tid på Ikea. Men nå har vi beveget oss fra senger til sofaer. Men svenske kjøttkaker må man fortsatt ha.

Vi har også vært på wallmart og superstore. Og for å ikke glemme, tatt bilder av meg selv. Dette begynner å gå fra en hobby til lifstil.

Også har jeg selfølgelig vært på shopping, jippi.

For ett flott bilde av meg xd det er 30 grader og to uker igjen av sommerferien, og jeg kjeder meg masse. Kos dere på skolen'a folkens!

4 kommentarer

lotte

22.08.2012 kl.22:39

eg ligæ regæ!!!!!!!!! hypp!

Heidi Haga

22.08.2012 kl.23:32

lotte: me tar sånn rægebord så me har på hytten te na katt!!! oki lott? :*

ukdream

23.08.2012 kl.00:51

eg e down på ræjakveld!

Heidi Haga

23.08.2012 kl.00:55

ukdream: me kan spisa ræge på ræge :)

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits