Det er ikke bare meg som er ute på eventyr

Nå har Tonje, min beste venn, reist på flyplassen. Hun flytter til England for et år. Det var egentlig hun som skulle ut i verden, og jeg skulle sitte hjemme og savne henne, og komme på besøk. Men så var det plutselig jeg som dro først. Litt rart å tenke på, at for et år siden presset jeg henne til å søke om utveksling, og vi var så nervøse da hun trykte send. For et halvt år siden, prøvde jeg å tvinge henne til å bli hjemme. Så gikk det en måned, og plutselig skulle jeg også ut på eventyr. Man må ta mulighetene når dem kommer. Du som sa at lykken er etter man hadde gått ut av komfortsonen sin, jeg håper virkelig du har rett, for jeg begynner å bli veldig nervøs for første skoledag.

Tonje, jeg vet du vil klare deg supert, det har jeg alltid visst. Gleder meg til å høre aksangen din. Savner deg masse, heldigvis er halve vennskapet vårt gjennom facebook, og vi kan derfor beholde deler av det gjennom dette året også.

DERE KAN LESE BLOGGEN TIL TONJE HER !! DEN ER SUPER BRA ÅDI
2 kommentarer

Caroline

26.08.2012 kl.23:10

Dredunger begge to.

Heidi Haga

26.08.2012 kl.23:12

Caroline: hoho, men du ska jo komme på besøk når mor de ska jobba i calgary!! eg vett kor hu har kontor då :DD:D:D

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits