Heh

Ja, blogging ja. Blogging er til for å skrive hva du gjorde i dag. Men når man ikke gjør noe er det ikke så mye å blogge om. Jeg har heller ikke tatt bilder. Tilogmed ikke tatt bilder av meg selv. Sjokk. Her er en oppdatering siden sist.

 Tirsdag var jeg på skolen. Jeg måtte ta enda en test, om var enda vanskeligere enn dem jeg har tatt tidligere. Her viste jeg ikke va selve ordet eller alternativene betydde.. Jeg måtte også velge fag, eller jeg valgte ikke, jeg ble bare utdelt dem. Så nå blir det 40timer skole i uka på meg. Jippi! Det er mer enn en fulltidsstilling det. I tillegg har jeg lekser. Og prøver. Og ALT er på engelsk. Jeg vet ikke en gang hva pluss og minus er på engelsk. Vi er fire norske, fra Stavanger, som skal begynne på Western, og tre av oss går samme trinn. Dette er jo greit. Da kan jeg spørre dem hva pluss og minus er på engelsk.

 Dagen etter, onsdag ja, skulle jeg ta bilde og betale ådi, men jeg var visst ikke inne i systemene enda. Så da fikk jeg ikke gjort det heller. Så jeg gikk heller på trøste shopping og prøvde å få tiden til å gå. Endte opp på Topshop, det gjorde alt bedre. The Bay har en liten avdeling som er Topshop, men det som stikker 134 kniver i hjertet mitt er at VEROMODA har en like stor avdeling som Topshop. Det var rett før jeg fortalte Topshop at de bare kunne ta avdelingen til Veromoda, det var helt greit for meg. Hater veromoda. Så jaffal brant jeg litt penger på Topshop. Må slutte å bruke penger, viss ikke har jeg ikke råd til å kjøpe alt jeg har planlagt. 

Torsdag, ja i går ja, da gikk jeg en lang tur. Jeg hadde et hovendt øye. Det gjorde vondt. I dag har jeg stirra inn i pcskjermen hele dagen. Øynene svir, og jeg vil sove. Herregud, jeg må bruke de 4 dagene jeg har igjen av ferien på noe viktig. Jeg må bare finne ut hva det viktige jeg skal gjøre er for noe.  

Også har jeg også vært på snapchat. Men hva er vits med det, når ingen er våkne når jeg vil snapchatte??? Også har jeg vært å handlet. På butikken var norge sterkt representert med både jarlsberg, snøfrisk, brunost og vossvann, og seff Norge flagget var på plass. 

jeg er nesten flau av hvor dårlig jeg blogger. uff. hvorfor gjør jeg dette egentlig? Klokken er 20.29, jeg tror jeg går å legger meg nå. Hejdå.

2 kommentarer

Silje

03.09.2012 kl.20:40

ka hette du på snapchat?:):)

Heidi Haga

04.09.2012 kl.20:39

Silje: heidiha :):):)

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits