Siste dag av ferien

I går var det labourday, trodde det var fødselsdag, og var innstilt på å se hvordan Canada feiret nasjonaldagen. Det viste seg at labour var arbeidskraft og ikke fødsel. Engelsken min er bra ja..

Ta dette innlegget med en klype salt eller sukker. Jeg er litt dramatisk av meg, det kan jeg innrømme.Okei, jeg er stressa og redd nå. Jeg tror jeg gjør noe av det mest riskie jeg har gjort hele mitt liv i morgen. Jeg starter på skolen. Helt alene. Okei, ikke helt alene, skal møte en nordmann som også har sin første dag der i morgen ti minutt før vi begynner. Men uansett, det er nesten helt alene. Jeg har aldri gått inn i et klasserom uten å kjenne noen før. Jeg er faktisk livredd. Ikke har jeg kontroll på hva som skjer i morgen, og ikke er jeg klar for det heller. Jeg har sett for meg senarioer der jeg sitter på do alene og spiser lunch siden jeg ikke har fått meg venner.Ja jeg er negativ, og ja jeg er dramatisk. Men herregud, dette er jo dritskummelt. Dere skulle bare visst hvor stor denne skolen er, kantina er sikkert 30 ganger større enn st. olav sin. Og ikke har jeg fått meg et kart jeg kan lese. Jeg får bare hoppe i det, det kan jo ikke bli verre enn det jeg har sett for meg kan skje. Mobber noen engelsken min, kan jeg jo alltids bare ta en løgn om at jeg ikke lærte engelsk før i fjor. Da vil de nok bli imponert ja. Jeg har pakket min tykke ordbok tilfelle de begynner å snakke biologiord som ikke gir mening. Alle mine venner, forbred dere på masse bilder av min nærvøsitet på snapchat. Det kan bli stygt. 

Her får dere et bilde av hvor redd jeg kommer til å se ut når jeg går inn i skolebygget.

Nå står dere snart opp, og jeg går snart å legger meg. Når dere spiser middag er jeg nærme et sammenbrudd, så kryss fingrene for meg. Ønsker Tonje lykke til som begynner på skolen om 3 timer, du får en telefon av meg om 10 timer. HERREGUUD, nå må jeg sette på gladmusikk. Hvorfor er ingen av dere våkne nå til å roe meg ned... Teit av dere!!

5 kommentarer

miss L

05.09.2012 kl.09:55

dette klare du heilt fint heidi :) lykke te!

ukdream

05.09.2012 kl.18:30

<3<3<3

Åse

05.09.2012 kl.22:28

Lykke til=)

Sanne

14.09.2012 kl.10:14

Utrolig fint bilde av deg Heidi <3

Heidi Haga

14.09.2012 kl.15:08

Sanne: regne me du meine det første , xd, men takk <3

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits