Når du venter på noe godt venter du ikke forgjeves!

Da jeg kom hjem i dag, nå for 15 min siden egentlig, lå det en pakke på kjøkkenbenken. Har aldri vært så glad for en gave før. Har forsåvidt aldri ventet på en gave så lenge heller, med tanke på at jeg skulle egentlig få den da jeg reiste som er for 2 måneder siden. Jeg visste selfølgelig av gaven var fra Tonje, ææ. Det er tre uker siden hun sendte den, og jeg hadde begynt å tro at det hadde skjedd det samme med pakken, som med kortene de tidligere sommerne hun har sagt hun har sendt meg. Hun har aldri sendt dem. Heldigvis kom denne. Jeg trengte virkelig denne gaven nå, etter en hard uke der ikke alt har gått slik jeg trodde, er det så kjekt med en påminnelse fra det jeg savner mest hjemmefra. Vennene mine og norsk snop.

Jeg setter veldig pris på om dere hjemme vil sende meg gave (hehe, hint hint xdxd), Nederfor finner dere adressen, og ovenfor finner dere hvor mye det koster. Det er ganske dyrt. (hvorfor er det så innmari dyrt å sende ting? det burde subsdediert av staten eller noe..) Så viss det får plass i en konfolutt (det kan være en stor konfolutt altså), så kan dere sende det til Rodamyr armen 3, 4056 T-town. Så blir det videresendt til Canada gratis. 

Pakken var stor og fin ja.. Ble så glad!!æææ, sjokolade, smash og daim <3 går greit at det ikke var ostepopp oppi der Tonje, Hannah kommer med flere tonn om to uker, jeg holder ut :)


Og denne fine gaven her! Jeg vet hva der er, haha, meg og Tonje laget scrapbook til hverandre som vi skulle gi ved avskjed. Men siden Tonje ble kraftig forsinket (2 måneder!!), bestemte vi oss for å vente med å åpne de begge to. Så på fredag har vi skypedate der vi skal åpne dem sammen, og gråte litt. Flaksent for deg at denne kom i dag etter du droppa daten vår Tonje. 

MEN TUSEN TAKK TONJE!! du er verdens beste :):):) må nesten innrømme at det var kjekkere å få den tilsendt enn det hadde vært å fått det når jeg faktisk dro. Du skal få pakke til jul av meg, skal gjøre den bra, lover :*

Så ble jeg litt emosjonell, og savnet begynte å snike inn. Men nå skal jeg kose meg med.... DAIM!! Tørr ikke starte på smashen, siden jeg er redd jeg skal spise alt opp med en gang. Heldigvis kommer Hannah med ny oppfølging om to uker. Så jeg skal unde meg daimen mens jeg leser engelskboka mi, og hører på Tonje sin spotifyliste. Haha, skulle trodd du var død eller noe. Du er ikke helt død, du er bare brite, og går rundt i et land der alle er likbleike, haha, morsomt. Etterpå skal jeg sette i gang med å pugge fosforsyklusen, kjempe viktig og kjekt.. NATTAA!! 

ps! dere er flinke å kommentere, stolte av dere. Vet det er tungt :*

6 kommentarer

Jan Ove

11.09.2012 kl.23:31

Nå skal jeg sende deg en kjempefin gave, Heidi!! Hehe .. :)

Heidi Haga

12.09.2012 kl.05:00

Jan Ove: Nå gleder jeg meg Jan Ove! Hehe.. xd

Lotte

12.09.2012 kl.09:57

kanskje eg ska sende eingang

Heidi Haga

12.09.2012 kl.15:09

Lotte: kanskje det ja

Tonje D

12.09.2012 kl.21:57

Ååå gollewolle, du e så kosemose! mamma sa hu ska senda deg mer sjokolade i ny og ne! :) glede meg te imårå <3

og sjøl om ikje alt går som du har planlagt, så blir det bedre snart hegga - tro meg! du e sterk, dette klare du!! <3

Heidi Haga

13.09.2012 kl.00:27

Tonje D: <3<3 Jippi, mor de e verdensbeste!! ska laga kaka te na når eg komme hjem og lønnesirup eller noge sånn, vettkjeheilt!
eg glede meg te i over i morgen eg, men det e jo greit, haha!

Ja, eg har følelsen på meg at torsdag blir ein bra dag. eg tror det e dagen eg får emg venner. eg bare tror det!
Eg savne deg <3

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits