GI MEG STYRKE TIL Å BEGYNNE PÅ BIOLOGILEKSENEN!!!

lærte på barneskolen at man kan maks bruke to utropstegn. Fuck dem. Jeg bruker tre viss jeg vil det. De fortalte meg og at det var forbudt å skriver kuer. Året etter ble det lovlig. Bare vent folkens, snart blir det vanlig å bruke tre utropstegn!!! Kanskje til og med fire, viss man virkelig vil skrike. For skriking kommer til å bli mer og mer vanlig. Hvertfall viss Kina er framtiden. For kinesere skriker. Tro meg. 

dette innlegget ble skrevet for 4 timer siden, god natt. Okei, det er fire timer til jeg må legge meg. Om tre timer er jeg for trøtt til å gjøre noe. Som da vil si at jeg har ca 2 og en halv time til å gjøre masse biologilekser. Hvorfor skal det være så mange sykluser her i verden.. Kunne ikke jorden bare være et åpent system, slik jeg hadde sluppet å plugge alt dette. Kunne ikke vi bare vært født med et språk, og en hjerne som forstod alt. Dette var dagens klageinnlegg. Nå må jeg gjøre noe, viss ikke får jeg kjeft, og da får jeg ikke fortsett i biologien, som betyr at jeg ikke får året godkjent her borte, som fører til at jeg må gå andre klasse omigjen, som fører til at jeg ikke blir russ. Det er jo trist. Jeg må derfor gjøre noe..Sulfur cycles through which three components of the biosphere? (dette er 1. klasse biologi asså. Er det rart kanadere er smartere enn oss? Vi lærer ikke dette før vi tar doktorgrad i sulfat syklusen..)

4 kommentarer

Silje

12.09.2012 kl.11:56

Du e flinke, heggus!!

Heidi Haga

12.09.2012 kl.15:09

Silje: xd, klarte aldri å begynne på dem.

Sanne

14.09.2012 kl.10:09

Du ska se meg og Silje då når me ska ver flinke piker å gjør lekser - det har aldri skjedd i historien at me har gjort det me seie me ska klara og gjør.. Bloglovin og facebook e såå mye kjekkere:(

Heidi Haga

14.09.2012 kl.15:08

Sanne: Ja.. ååå.. men eg klare ikkje covra det opp her.. de tar inn kver dag.

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits