Jeg skal nå øve fire timer til en kapittelprøve.

ÅÅ glemmer alltdi å poste innleggene.. Dette er et 12timers gammelt innlegg.

Jeg gjorde egentlig ikke lekser i går jeg. Ga opp. Har aldri hatt motivasjon til å gjøre lekser, og nå begynner prøveinsatsen min å minke den og.. Må skjerpe meg. Siden jeg ikke hadde noe å gjøre på ble det heller New Girl. Hvorfor i huleste har jeg ikke hørt på vennene mine før, den serien er jo genial. Det førte med seg at jeg så 7 episoder bare i går.. Hvordan er det mulig? Skulle heller sett det i sommerferien asså. I stedet vil den gå ut over skolearbeidet..I morgen har jeg en quiz. Det er egentlig bare sånn se om du har fulgt med i timen quiz, men siden jeg ikke forstår noe i timen betyr det at jeg må bruke fire timer av kvelden min på å pugge alle disse syklusene. Pensumet er på 70 sider, så dette kan bli en utfordring. I dag måtte jeg stå forran hele klassen og svare på et spørsmål PÅ ENGELSK. Jeg tror jeg aldri har vært så nervøs før i hele mitt liv. Å utale alle disse vanskelige biologiordene er ikke lett. Klarte såvidt å si process uten å momle. Det var grusomt. Kinnene mine brandt. Hadde lyst å springe ut, og aldri komme inn igjen. Jaja, da er jeg iallefall ferdig med det da. Vi golfa i dag og. Skillsa mine blir bare verre og verre. Det lover ikke bra. Jeg er mini-golf typen jeg. Minigolf er kjekt, ikke vanlig golf. Men i dag har jeg gått rundt med en følelse på at jeg får meg en venn denne uka. Liten sansynlighet, men jeg føler det på meg. Jeg begynner å bli lei av å prøve å bli venner med folk nå, så jeg merker selv at jeg ikke er flink til å prøve å holde en samtale i gang. Jeg har aldri hatt behov for å prøve å holde en samtale i gang før, og det er nå utmattende å hele tiden prøve. Jeg håper jeg snart finner en sjel jeg kan slappe litt mer av med, men som sagt har jeg troen på morgen dagen. 


(fine meg i nuet..)

Syklusene og den norske sjokoladen venter, sov godt mine menensker som snakker norsk. (jeg syntes godt og norsk rimet, syntes dere det?)

7 kommentarer

BESTE KUSINA DI

13.09.2012 kl.16:39

Lykke til med prøve frøken! Jeg digger deg, sitter her hjemme og ler meg ihjel av det du skriver! Du er så ærlig!! Anyways, I LOVE YOU

Katarina

13.09.2012 kl.16:53

Eg ska senda deg pakke hegga :):):) den komm esom ein overraskelse når du minst vente det :*:*

ukdream

13.09.2012 kl.18:40

det går fint heidi!!!!! kjenne te den følelsen, men personen komme når du minst vente det! :) stå på, du e manden <3

Heidi Haga

14.09.2012 kl.01:59

ukdream: ja.. håpe nå virkelig denne personen komme te eg ska på camping..

Heidi Haga

14.09.2012 kl.02:00

Katarina: Jippi! Eg ser virkelig fram te det!!

Heidi Haga

14.09.2012 kl.02:00

BESTE KUSINA DI: åå tusentakk beste!! Loveyoouu :*

lotte

14.09.2012 kl.08:16

du e verdens tøffaste

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits