Materialistisk lykke

Jeg var i byen med Ingrid i dag, en søt stavanger jente som også flyttet til Calgary denne sommeren. Vi gikk og så i butikker. Møtte en kanader som kunne snakke svensk, og vi følte oss plutselig ukomfertabel. Hun forsto jo alt vi snakka om. Er så vandt med å kunne baksnakke amerikanere nå rett bak ryggen deres. Vi spiste lunch, og vi måtte selvfølgelig innom den fineste butikken, Holt Renfrew. Det er serriøst drømmebutikken. Skulle gjerne vært en rik dame og handlet der hver dag, eller kanskje bare jobbet der for å få en fin rabatt på alt. Jeg klarte ikke holde meg og måtte kjøpe verdens fineste skjerf. Har siklet på det i et år nå, så jeg tenkte litt yolo, og kjøpte det. 
Nå er det lenge til kortet blir dratt igjen asså.. Er tross alt arbeidsløs, men tenkte at dette var en fin belønning for en hard uke på skolen eller noe sånt. Fikk tross alt 83% (31/37) på biologiquizen, aplaus til meg! Nå gjelder det bare å lese til prøven vi skal ha på mandag. Tror ikke læreren er like snill da, heldigvis får jeg ekstra tid på prøven og ordboken får være med <3 

Skulle egentlig gjøre engelsklekser, men forstod det ikke. Får komme på skolen halv ni på mandag og få hjelp. Lørdagskvelden gikk heller til å se mer New Girl, og der var plutselig sesongen slutt.. Hater når det bare er en sesong. Det gjør meg trist. Jeg venter på sånn seks serier skal komme ut med nye sesonger nå.. Heldigvis har Glee begynnt igjen. Første episoden var fantastisk. Og nå har det kommet en kjekk gutt inn! Har vært litt nedtur at det kun har vært en kjekk gutt der inne, og han har vært homo :( 

Sorry for at jeg ikke er så flink til å ta bilder av selve byen og hva jeg egentlig gjør. Jeg skal bli flinkere, lover. Er jo litt kjekt med bilder av noe annet enn meg selv fra dette utenlands oppholdet. Jeg er trøtt. Dere har søndag nå, mens jeg fortsatt har lørdag, jippi. I morgen skal vi på tur med en annen norsk familie. Blir koselig, få litt Norge vibber ådi. Vi preiksss :):)

2 kommentarer

anine

16.09.2012 kl.19:05

wiiiii, flinke biologijentå ;)

Heidi Haga

17.09.2012 kl.02:08

anine: der har du meg!! ska bli biomester :):):):)

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits