Can´t wait...

Biologiprøven gikk greit. 70% av den var multiple chioice, så det var ok. Jeg skal på campingtur på torsdag med gymklassen. Det er ikke det at jeg har noe i mot å gå på tur, eller det å sove i telt. Jeg liker det faktisk ganske godt. Problemet er at jeg skal sove med en vegitarianer. Haha. Vi skulle da planlegge hva mat vi skulle ha. Vi skal ha noe som hetter Dahl. Jeg googla det. Jeg ser ikke noe fram til å spise det til middag ass.. Ser ut som oppkast.. Og ikke kan meg og hun andre på gruppa ha noe annen mat, siden hun bor alene og har så vidt råd til å være med på campingen. Derfor blir det dette nedenfor og pommefrits til middag. Tror jeg går for en brødskive jeg.

Vi får heller ikke ha toalettsaker eller mat i teltet på grunn av bjørnen kan lukte det. Campinglivet i Canada ass, men det er jo trist. Det kjekkeste med telt er jo å sitte inni teltet å spise godteri og spille kort.. Haha, vi får se hvordan det går. Snakke engelsk i et døgn kan bli inntresangt! Det er heldigvis en nordmann som også skal på campingturen, så blir jeg desperat får jeg slå av en prat med han. Haha, jeg er så teit. Og dårlig i engelsk. De behandler meg som en kineser som ikke kan engelsk her borte. Eller kineser er vel litt feil ord, siden de behandler meg ikke som jeg er smart..  


Nå skal jeg på sove.

2 kommentarer

Katarina

18.09.2012 kl.23:30

Eg syns du e flinke eg hegga! Stå på, leva livet!! YOLO! Men du lag et innlegg om huset å sånn, nærområde og sånn eg vil gjerne se kossen du har det!!

Pusspuss

Heidi Haga

19.09.2012 kl.00:27

Katarina: Bukker og neier! Yolo ja, stemmereee! Tetag å laga om det.. okei, te helgen må eg rydda rommet, det kan ver det komme noe dåå :)

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits