Camping prep

Det var en jente som svimte av i engelsken i dag. Ambulansen kom og det var fire ambulansefolk som stressa. Resten av oss satt bare og så film, null stress.

Vi måtte øve på å slå opp teltet i gymmen i dag. Jeg sverger, teltet vårt er gigantisk! Se for dere et helt normalt 4 mannstelt der man deler på kroppsvarme, gang det med fire, og der har du vårt telt, der vi tre skal sove. Det er tilogmed en trapp inni.. Alt er stort i amerika sa du?

Jeg holder nå på å pakke. Alle som kjenner meg vet at jeg har et lite problem når det gjelder pakking. Det er ikke det at jeg ikke klarer å pakke, for det gjør jeg. Jeg klarer bare ikke å bestemme på forhånd med hva jeg skal ha på meg, og tar derfor med hele skapet, og ender opp med å bruke 10% av det.. Skulle ønske jeg arvet genene til far når det gjelder pakking. Han pakker en pcveske for en uke. Jeg pakker en stor koffert for 24 timer.. Lurer av og til på om jeg er adoptert. Så, jeg holder nå på å pakke. Det er ikke lett å pakke minst mulig, siden tempraturen har så jævelig humørsvigninger. Det er 25grader på dagen, mens på natten er det minusgrader, og på morningen er det 8 grader. Jeg er sykt skeptisk til maten vi ska ha, jeg har jo uttrykt meg for det før, men nå skal vi itillegg lage pommes frites. Helt fra bunnen av med å skrelle poteter og alt. På et stormkjøkken.Jeg danser rundt, med Kaizers på full guffe. Gjør ofte det når jeg gruer meg til noe. Jeg gruer meg til denne campingen. Vi får ikke høre på musikk en gang. Jeg er avhengig av å høre på musikk når jeg går på tur, viss ikke går jeg så utrolig sent. Jeg må holde en samtale med alle disse menneskene jeg ikke liker i gang. De ler bare av meg. I dag skulle vi spille dogdeball (?), har aldri spilt det før. Og helt i siste liten klarte jeg å skyte min egen spiller, så vi tapte. Alle lo av meg lenge. Det var flaut. Ikke min feil at dere har helt teite sporter her borte.. 

Maten er handlet inn. Jeg har laget salat for første gang i mitt liv. Jeg har googlet hvordan jeg skal takle viss en bjørn kommer inn i teltet mitt, eller angriper meg mens jeg er på utetoalettet midt på natten. Jeg har kjøpt inn ekstra rundstykker og jarlsbergost tilfelle jeg ikke liker vegetarmaten. Jeg har gjemt bort min freiamelkesjokolade. Vurderte faktisk å la de andre smake norsk sjokolade, bare sånn de vet hva de går glipp av. Men hell noo, den er MINJeg vurderer å ta med kamera opp på turen, jeg vet ikke om jeg gidder. Det ser jo bare likt ut som Norge, men det hadde jo vært litt kult med filming med bålet og alt det amerikanske. Er dere inntresert i skikkelige bilder, eller går det greit me na Iphone? Gi meg tilbakemelding. 

Nå er det god natt for meg, og god morgen for dere! Ønsk meg lykke til´a, dette blir virkelig en opplevelse, enten på godt eller vondt. 

2 kommentarer

lotte

21.09.2012 kl.12:40

hahah eg og katta syns du e morsom savne deg baben <3

Heidi Haga

21.09.2012 kl.22:46

lotte: åå savne dokke oggg!!!

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits