Ut i naturenFørste turen. Var kjempe bratt. Fikk bolar legger av å gå den turen. Det var varmt. KJEMPE varmt faktisk. Fikk sokkeskille, jippi. Fin utsikt over Rocky Mountains. 
Fikk meg en venn. Hun er fra Iran. Vi lo masse sammen, første gang jeg har ledd med andre enn nordmenn mens jeg har vært her. Er ikke typen som ler særlig. Spiste vegetarmat. Fikk kjeft fordi jeg hadde med kortstokk og det er mot skolens regler. Fikk heller ikke sove av to grunner,

  1. Det var så gruelig kaldt, jeg hadde på meg så mye klær. Men alikevell var det så kaldt. Ovenfor ser dere bilder av meg og Sara som fryser helt sinsykt.
  2. Jeg måtte så på do, men turte ikke gå alene i frykt for å bli spist av bjørnenVi hadde pannekaker til frokost. Kanadiske vegetar pannekaker var det. Jeg hadde blåbærsyltetøy fra Ikea på. Var ikke godt, liker ikke kanadiskevegetarpannekaker. Liker egentlig ikke pannekaker i det hele tatt, så jeg forstår ikke hvorfor jeg foreslo at vi skulle ha det egentlig. Jeg drakk vegetar te. Jeg likte ikke den heller, men det er fordi jeg kun liker grønn te med sitron i og pencilinte som vi smugler inn fra England. Vi gikk en tur dag to også. Denne likte jeg bedre, var ikke så bratt, men var litt for kort. 

Alt i alt en helt grei campingtur. Var kjekkere i Viglesdalen som jeg var med St. Olav klassen i fjor, men her fikk vi da litt bedre vær kan man si. Jeg er så trøtt. I morgen er det pugging til biologiquiz og rydding til familie kommer på besøk på onsdag!! Blir så sykt bra :)

 

2 kommentarer

anine

24.09.2012 kl.20:48

søte deg !

Savne deg her hjemma <3

Heidi Haga

25.09.2012 kl.00:55

anine: Savne dokk alle <3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Heidi Haga

Heidi Haga

17, Sola


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits