Det kommer vann fra himmelen!

I dag da jeg satt på bussen hjem fra skolen begynnte det plutselig å regne. Jeg ble så glad at jeg nesten hadde lyst å gå av bussen og inn i regnet. Hadde det ikke vært for je bare hadde en tynn genser på meg..
Jeg er vant med regn hver dag, og da det ikke har regnet her på to måneder kjente jeg savnet. Det å sitte under pleddet med koseklær og kakao med regnet ute mens jeg ser på serier kan jeg nå gjøre med god samvittighet

Jeg vet ikke om det var jeg som ble for opphengt i regnet som gjorde at jeg glemte å plinge, eller om jeg var på feil buss, jeg endte hvertfall langt vekk fra huset mitt.. Og brukte to timer fra jeg slutta på skolen til jeg kom meg hjem. Heldigvis kom mami å henta meg!

I helga var vi å lette etter vinterjakke, og selfølgelig hadde de ikke den modellen jeg ville ha, så de skulle bestille. Og det viste seg at jakken som nå er på vei til meg var den eneste igjen i min strl og modell. Vet ikke om dette er et salgstriks da, ahah. Sier litt om hvor varmjakkekrise det er her i canada akkuratt nå!

4 kommentarer

Anna

30.09.2012 kl.13:56

regne kver dag her.. dødsdrid!

Heidi Haga

02.10.2012 kl.22:21

Anna: det eie!!!

Sanne

03.10.2012 kl.17:35

Hahahah du e meg søde som glemme å plinga! Lo godt av den snappen!

Heidi Haga

04.10.2012 kl.01:18

Sanne: :(

Skriv en ny kommentar

,


Heidi Haga

  • Det var en gang en 16år gammel jente som bodde i Stavanger. Hun fikk plutselig for seg at hun ville til Canada. Så hun tok med seg familien og flyttet dit ett år. Og levde lykkelig alle sine dager ådi.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


hits