Wake me up when November ends..

Heiaaaaaa, unskyld fraværet. Dere tror vel jeg har gjort masse spennende, men dere tar dere feil. Haha, dagene får forbi, og jeg har nedtelling til juleferie. Føler den ikke er så langt unna, bare 46 dager (!!!), men når jeg finner ut jeg bare har gått på skolen i 63 dager, føles det plutselig veldig lenge til. Dagene har blitt mørkere, og kaldere.. Det er ingenting som skjer i november, og jeg vil bare bli ferdig med alle mid-termsa jeg har. Men de to ukene jeg har hatt noen hendelser verdt å nevne på denne fabelaktige bloggen.

Jeg har vært på skolen, hatt utlendingengelsk som går ut på at Moh tar snikbilder av Edward i timen, med MIN iphone. Vakkre bilder. Han skal forresten til OL, og jeg skal få meg biletter, slik jeg kan se håndballfinalen i Brasil :F

Det har seff vært halloween. Håkon var banan og alle han gikk på døren til gikk bananas (hehe) og han fikk masse godteri, vi snakker 5 kg her ass. Heldigvis er han allergisk mot peanøtter, som betydde masse godt til meg.

Folk kledde seg tilogmed på skolen. Vi var bare et fåtall som var kledd i det jeg kalle skikkeligge klær. Både Lady Gaga (ikke meg ass, hehe), Popcornmaskin, en hest, masse pirater og supermenner og noen katter og mus som smøyg seg omkring.

Noen dager før var jeg hos en jente i gymmen min. Var koselig, møtte noen hyggelige folk, og vi så noen skummle filmer. Hadde kledd meg ut som Bellatrix fra Harry Potter. Superfin var jeg. Hadde verdens kuleste tryllestav da. Sa jeg lumos, og svingte på den, begynnte tryllestaven og lyse og lage lyder.

Jeg har også vært med Sara, spist yoghurt is, og lest ut den første Harry Potterboken på en uke.

Jeg har tatt bilder av meg selv. Viktig å følge utviklingen av mitt ansikt etter hvert som dagene går..

Og helt tilslutt vil jeg tilføye at jeg har kjøpt meg verdens fineste veske. Jeg ser på det som en innvestering (visste dere at vesker mister mindre verdi enn biler), far er ikke helt enig, men yolo. Jeg var verdens lykkeligste når den var kjøpt og betalt. De 100 timene på Rema 1000 var så sykt verdt det. Skal ha den til jeg blir 100 år, og så ska barnebarna mine få den.
Dette innlegget er for å tilfredstille ønsket til Anne, mammaen til Tonje, en trofast leser. Tenkte på henne omdagen, da jeg spiste en gullerotkake som smakte vondt, og lengtet tilbake til det lille stykket jeg fikk av hennes kake som Tonje nesten hadde spist opp. Når dere leser dette innlegget er det stor sjangs for jeg befinner meg i biologilabben hvor jeg studerer et EKTE sauehjerte. <3<3 Ja, kommer til å kaste opp. I mellomtiden kan dere se denne videoen, og gi meg medlidenhet for alle ordene jeg må pugge. Vi snakkes om en måned, xoxo.

 

5 kommentarer

Mammas til Tonje

09.11.2012 kl.16:37

Der var du endelig på nett igjen! Lover æ skal bake ei gulrotkake til bare dæ når du kommer hjem! Nu teller vi dagan til vi skal til London å besøke jentan m julekaker, kalender, brunost, makrell, norsk sjokolade, gløgg og mye mer!

Heidi Haga

10.11.2012 kl.01:12

Mammas til Tonje: åå du e så herlige!!
Dokk får kosa dokk masse! Heldigvis har eg mammanmin her som kan baka julekaker te meg :):)

TrineBL.com

16.11.2012 kl.23:49

Kule bilder!

- TrineBL.com

mariehgjerde

22.11.2012 kl.05:52

når du lese harry potter på ein uke har du mye å gjør

Katarina

27.11.2012 kl.18:36

Eg savne deg vertfall!!!

Skriv en ny kommentar


hits