SUPERBLOGGER!!

Okei, etter et par dager med litt tenking, har jeg nå kommet fram til at jeg skal sjerpe meg på bloggfronten. Fra dritblogger til superblogger. Liker vi ikke det alle i hopa? Det finnes flere grunner til dette, men tiltross for at blogging høres kjempe gøy ut på papiret, er det superkjedelig. Så, vi kan ha en slags liten deal, jeg blogger, dere kommenterer? Slik at jeg ikke ender opp helt alene og blogger til mine 43 fantasi katter. Jeg har også innsett at norsken min har blitt super dårlig, som om den ikke var dårlig nok fra før av, er jeg nå superforvirra. Så, den må forbedres slik at jeg kan unngå flauser i norsktimene i Norge. Jeg har også funnet ut at jeg må dokumentere, tiltross for at hverdagen min føles superkjedelig akkuratt nå, tror jeg at den kan være super å lese tilbake på. Har også noen venner som har mast litt, noen få liksom, og når tilog med mamma oppfordrer meg til å blogge (hun syntes faktisk at jeg er litt morsom, hvem hadde trodd?), da må jeg jo gjøre dette. Så nå er superbloggeren på plass. (Tell hvor mange ganger jeg har skrevet super i dette innlegget.) Jeg gleder meg faktisk litt!!

//Februar 2013 Calgary, AB 

I dag etter skolen hadde jeg lyst å hive meg inn i en busk og ligge der til jeg råttnet. Hvor mye kan ikke en matteprøve ødlegge dagen din? Men etter litt shopping, og knekkebrød med nutella var humøret på topp. (Endorfiner vet dere, beste hormonene som finnes). Nå skal jeg øve til bioquiz og gjøre ferdig en fysikklab. Vi snakkes kanskje i morgen folkens, viss jeg fortsetter mitt gode humør! Fredag morgen reiser jeg til Hawaii, fantastisk! 


//Desember 2012 Cancun, Mexico

Jeg lengter etter sol, varme, bølger, hav og lette sommerklær. Selv om det var 17grader i skyggen i dag hadde jeg på meg vinterjakke. Er vandt med at om det er minus 10 grader dagen før, er det det neste dagen og. Den regelen gjelder ikke her, og det resulterte i en svett Heidi.

Hva syntes dere om at jeg skal bli superblogger? Del hatet deres folkens xx

5 kommentarer

Katarina

21.03.2013 kl.12:42

haha du e løyen

savne deg snuppi, glede meg te daten <3

Caroline

21.03.2013 kl.14:28

Wii, endelig!! Topplistå next

Silje

21.03.2013 kl.18:44

Jaa, wii! Flinke superheidi <3

ukdream

21.03.2013 kl.18:58

Eg tror det når eg ser det ;;;))) glede meg <3

anna vathne

21.03.2013 kl.21:48

woho! elske å lesa innleggene dine!

Skriv en ny kommentar


hits