Påske

Jeg er i slaget som dere ser, eller bare verdens støreste procrastinater (hvorfor har vi ikke dette ordet på norsk? det er genialt). Bio er så unødvendig. Når vil jeg få bruk for kjønnsorganene på engelsk? Føler jeg befinner meg i American Pie filmer i biotimen. Kleint! Ok, nok snikk snakk, tilbake til bloggingen.

Jeg er som tidligere sagt superstoka på ferie. Modernfamily og Friends er lastet ned, neglene er lakkert , vinterpelsen er fjernet og sandaler og solkrem kjøpt. Faktor 30 selvfølgelig, unngå rynkene og kler lite tomat looken. Pakking har jeg enda ikke startet på for jeg har så mye skolearbeid. Og jeg velger å prioritere paradise hotell i steden, heh. Flyturen er på hele ti timer, og da trengs det musikk. Jeg har jo min kjære sommerspilleliste, men etter å ha hørt på den i 3 uker i strekk, i kjølvannet av ferielengsel, trenger jeg litt nye innspill. Hadde blitt super glad om dere skreve ned noen musikkanbefalinger eller link til deres spotify liste i kommentarfeltet. Jeg liker all musikk der jeg kan later som jeg er popstjerne i, og det inkluderer det meste. Her om dagen tok jeg meg selv i å synge Rape me av Nirvana i dysjen, men følte dette ble helt feil etter noen sekunder og måtte skifte til Les Miserables, on my own. Dere kan finne min sommerliste her, den er jo ikke den mest oppdaterte i og med at nord amerikanerne ligger litt langt bak Europa, og har nettopp oppdaget Battle Scars av Lupe Fiasco..

 
Og det er påskeferie for dere, er ikke det herlig? Jeg har vært ganske så missunnelig på dere da jeg har mottatt snapper av alle mulige mennesker med bilder av påskegodt.. Hawaii Heidi, Hawaii.. Hvor sykt er det ikke å tenke at i fjor befant jeg meg i Danmark med verdens beste jenter, og nå skal jeg til Hawaii. Bildene over er fra den forrige påsken, jeg lengter tilbake. Jeg savner håndballjentene mine noe så sykt. 

7 kommentarer

anna vathne

21.03.2013 kl.21:46

hawaii! Eg e misunnelig!!!

ukdream

21.03.2013 kl.21:55

omgggg spøkelsegodterier :FFFFFFFFFFFFFF

eg hørre på skambankt for tiden eg då....... vetkje kor godt det hørre te på hawaii

Katarina

21.03.2013 kl.22:30

finaste bildene :)

lotte

21.03.2013 kl.22:42

http://open.spotify.com/user/haugsgjerd/playlist/20RC8ikqvjBBihTBhgpR43

dette e min liste, og det e jeli mye random

savne deg, og tenke mye på deg

har lagt ved mailen min, hvis du vil sende meg en mail iblant. ja nå følte eg meg kul

Caroline

21.03.2013 kl.23:12

lol jæli drid å dra te hawaii

Trine

22.03.2013 kl.00:04

Kjempe flott blogg! Har du lyst å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en ferie reise til Paris for 2 personer? :D Klikk på lenken min å delta nå <3 !!!

Silje

22.03.2013 kl.15:31

hahaha åå heidi, eg tar meg sjøl i å sitta å le av innleggene dine! du e fliiiinke, og eg savne deg masse <3 good tur te hawaii :*

Skriv en ny kommentar


hits