Familieferie i buss..

Jaha, så sommeren nærmer seg (jippi)! Jeg og min familie reiste i fjor på denne reisen her med BIL. Ja bil.

I år hadde vi alle blitt enige om å ikke kjøre så mye, men ta fly til Toronto eller noe for å oppleve østkysten av Canada. Men med middagsboret i dag kom mamma og far med denne fantastiske nyheten; VI KJØRER BUSS TIL TORONTO! Jeg døde innvendig.


Ja, så langt skal familien min nå ta buss. En feit amerikaner med svetteringer som stiller meg masse spørsmål mens han sitter å spiser masse feit ekkel mat og fiser. Drømmeferie, syntes dere ikke? Jeg vet ikke hvor god peiling dere har på avstanden mellom steder i Nord Amerika, men dette er langt altså. I følge lillebror er avstanden mellom Calgary og Toronto like stor som diameteren på Pluto, eller månen, han huska ikke helt. Avstanden er like stor mellom Calgary og Toronto som Toronto og Norge. Tenk dere å sitte på buss fra Norge til Canada.

Du vil oppleve så mye sier mamma. Problemet er at hele strekningen ser slik ut:Og jeg sover alltid i bil og buss. Det er et prinisipp jeg bare lever etter liksom. Så jeg vil ikke oppleve noe uansett.. Vedder på det er noe slik vi skal kjøre når vi endelig kommer oss til Toronto. Jippi. Mangler bare sånn to til USA turer, så klarer jeg nok å dekke alle USAs stater. Er ikke noe USA fan uansett. (må ikke utdype det mer, tilfelle de tar fra meg visumet til NY :o). Men uansett, jeg er ikke den største lovbryteren som kan fortelle slike historer til barnebarna, men kan iallefall bla fram denne og sist sommers kjøreturer, interail i England og bobiltur i Tyskland og Alpene.. 

 

98% av familier i Norge reiser til sånn Spania og slikker sol, vår familie sitter på en buss og stirrer ut vinduet på en avstand med Plutos diameter. Heldigvis får jeg solen min på Rhodos i to uker da, og sol skal det visst være i 2mnder før jeg flytter hjem, så det er ikke såååå kjipt altså. Pluss at det er jo mer miljøvennelig tror jeg? Må gjøre opp for alt dritten far har sluppet ut i forbindelse med oljesanden. Men dere forstår meg. ikke sant? På den grønne siden er det vel ikke mange som har å kjøre nord amerika fra vest til øst på sin ønskeliste, men nå skal jeg gjør det. Fra nord til sør, fra vest til øst, er ferdig med nord amerika etter det. Asia, Sør Amerika, Oseania og Polene venter.

 

2 kommentarer

lotte

13.04.2013 kl.01:18

VÆR MED MEG TE SPANIA I STEDET :FFFFF

Heidi Haga

13.04.2013 kl.02:56

lotte: LOTTE, ein dag komme eg te calahonda :F

Skriv en ny kommentar


hits