Verdens beste by

Jeg har ovelevd enda en uke. Med 5+ på bioprøve og stryk på matte og fysikkprøve kan jeg ta helg. Denne uka har jeg også oppdaget et nytt band. Bandet heter Razika og jeg elsker dem. Albumene deres har vært på repeat hele uka. Har ikke noe spesielt å dele. Ikke at noen har det for tiden uansett.

Denne sangen minnet meg i går om Tananger, men ikke i dag. Har et hat elsk forhold til alt i hele verden.

Du vil ha potetene fort ferdige, for det å bruke tid og gjøre det ordentlig er ikke et alternativ. Det krever lang tid, og mye energi. Ting du ikke har. Derfor sier statistikken fra tidligere hendelser at potetene har en tendens til å overkoke når man gjør det på din måte. Det fører bare til større problemer, som at poteten blir helt ødelagt og brannvarsleren går. Man må da hive poteten i søpla og starte på ny. Du hater å starte på ny. Derfor skal du la potetene kjøle seg litt ned, og koke dem rolig over lenger tid denne gang før du begynner. Det er vel det som er poenget med å feile. At vi skal lære- og at i dette tilfelle, på langsiktig vis, er det lureste å bruke lengre tid. La de koke. Men du innser at potetene dine er ikke modne enda. Så du unngår gasskomfyren som spruter flammer, spiser poteten rå, og koker den ikke i det hele tatt. 


Minner.. Et random bilde. Til en random tekst. Jeg vil ha et polarid kamera. Det hadde vært perfekt for livet mitt.

Et dypt innlegg om poteter, prøvde å være orginal. Sett dere i gang og analyser, for det er vel alt man gjør i norsk hjemme? Det er forsåvidt alt vi gjør i engelsk i Canada og. Men vil ikke tenke på norsk pensum, det skremmer meg. Hade.

By the way, stay tuned over the weekend for an awsome video from Hawaii!

Én kommentar

Tonje

14.04.2013 kl.19:48

<11111122222222222233333333333333

Skriv en ny kommentar


hits