Utlending i 293 dager.

HEEELLOOÅÅÅVVVV (sies med stemmen til Marcus Butler) Åja, så jeg har en blogg ja. Tenkte å oppdatere dere superstjerner. På de tre ukene jeg har jeg gjort så utrolig mye spennende dere. Jeg har fått så mange venner, vært dritings hver dag, feiret min 18årsdag, vært YOLO og hoppet i fallsjerm og reist jorda rundt og fått A i alle fag, vært supersunn, superfrisk og rett og slett bare super.

Ok, det var løgn. Alt egentlig. Jeg har ikke gjort ingenting som er vært å nevne til dere egentlig. Jeg har vært i New York, var supert. Har stått på ski, i mai, deilig. Har gjort masse skolearbeid. (DET ER BARE 25 SKOLEDAGER FØR EKSAMEN FOLKENSS). Har vært syk. Og det har blitt sommer her. Eller iallefall for nå. Sist søndag var det kuldegrader, men når har det vært over 20 grader hver dag hele uka. Det er deilig det. Godt er det at sola er framme, for bena til kanaderne er så hvite at du blir blenda (de har britisk blod vet dere), og strømpebukse har de ikke hørt om når de går i sine lårkorte shortser. 

I går var jeg på shopping med Sanne. Gud hvor deilig det er med komunikasjon der man skyper gjennom mobilen, og tar på kameraet forran, og vi ser likt. Vi tok bussen sammen hjem også. Var rett før jeg følte jeg kunne ta på henne. (smakebit av meg fra NewYork xdxd )

Jaja folkens, under tre måneder til jeg kommer hjem, og dere blir bare eldre og eldre for hver dag som går. Om fire dager blir jeg 18 jeg og. Takk gud for norsk ID der der står bursdagen min er 05.08, og kanaderne tolker det som 8ende Mai. hhehe.  Okei, vi snakkes, sånn snart, innlegg kommer snart om NY. Og jeg har ting som skjer hver helg framover, gleeede. Bioassignment venter.  Hejdä!

4 kommentarer

Katarina

07.05.2013 kl.10:09

savne deg, ikje lenge te eg får se deg!!!!

anna vathne

12.05.2013 kl.12:19

blogg om new york!! :D:D:D:D

Caroline

10.06.2013 kl.18:56

BLOGG DÅ

Heidi Haga

13.06.2013 kl.06:21

Caroline: OKEIDÅ

Skriv en ny kommentar


hits